Besatt av sociala medier

Det är inte helt lätt att variera innehållet på mina sociala medier eftersom jag måste uppdatera youtube 3 gånger i veckan, Instagram helst varje dag och bloggen 2-3 gånger daglig. Så då blir det lite dubbelpublicering eller vad vi nu ska kalla det. Men vad jag har förstått så har jag rätt så uppdelade följare. Dom dom ser på Youtube läser kanske inte bloggen och ni som läser bloggen verkar inte följa min youtubekanal, så därför tänker jag att det kan vara helt okej att publicera lite samma innehåll runt om på kanalerna. Eller vad tycker ni? Okej eller ej?
På tal om något helt annat så ska Filip tillbaka till förskolan imorgon. Det känns otroligt skönt att han är tillbaka till sitt rätta jag igen. Han har inte ont och han pratar på som vanligt och när jag frågar honom vad han tycker om att komma tillbaka till förskolan så svarar han bara att det ska bli kul att träffa alla sina kompisar igen. För mig däremot känns det lite tråkigt eftersom jag inte får ha min älskling hemma hos mig, men kommer kanske vara lite egoistisk och hämta hem grabbarna efter lunchtid imorgon.
 
Jag börjar jobba först omen vecka så jag har massvis av tid till att ta hand om mig själv och ta vara på egentiden jag ha framför mig. Om det är någonting jag måste lära mig så är det att njuta av tid för mig själv. Jag har alltid varit en person som älskar att ha folk omkring mig. När jag var yngre så umgicks jag mycket med kompisar och jag har alltid hatat att sova själv och hade nästan alltid någon hos mig eller sov över hos mina vänner. Sen jag mötte min man har jag alltid varit med honom och efter att jag blev mamma så har jag varit helt besatt av att spendera tid med mina barn. Så att vara själv är ingenting jag föredrar, men som jag vet är nyttigt så därför ska jag försöka ta vara på min ensamma tid på bästa möjliga sätt nu i veckan.

Jag vet att det kanske inte är helt sunt, men jag skulle nog vilja påstå att jag är beroende av andra. Jag mår bäst när jag får dela mitt liv med dom jag älskar och utan dom så är liksom inte vardagen riktigt värd. Kanske är därför jag är så besatt av att publicera på mina sociala medier så att jag får dela med mig av mitt liv till andra då det först är då som jag får ut mest av dagen. Konstigt tycker säkert många, men helt naturligt om ni frågar mig!

Gillar

Kommentarer

Sophie,
Klart du kan vara med på alla medier, och blir det dubbelt så blir det 😃
nouw.com/marbellatanten