Bikerbyxan hot or not?

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det är säkert inte bara jag som har fått med mig att bikershortsen har blivit nya modet och jag älskar det! Tyvärr har jag inte hittat några för gravida än, men klickade hem dessa från Gina med en gång när jag såg att dom endast kostade 79kr!! Förhoppningsvis passar dom över min lilla stora mage under sommaren tills jag blir lite större.
Har du redan hoppat på denna moderaket? Eller tycker du inte sånna här byxor är något för dig? Jag tycker dom verkar så himla sköna att ha på, plus att dom är superfina både till vardags och till fest! Oskar har varit lite gnällig nu på morgonen så jag tror jag hoppar att göra alla mina ärenden idag och hellre fokuserar på pojkarna så nu ska vi packa en picknickkorg och åka ut med båten. Mys!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Jag köpte mina gravid cykelbyxor på Bonprix https://www.bonprix.se/produkt/mammamode-cykelbyxa-svartvit-926289/?typ=AFF&anbieter=Tradedoubler&aktion=3051100 Två pack, 1 par vita och ett par svarta till väldigt bra pris. Ser att dom är utsålda nu men bör komma in igen. Dom är dock väldigt stora i storleken!! Jag är en M vanliga fall men hade nog kunnat ha XS, beroende på hur tight man vill att de skall sitta kring magen.
susannajungblom
,
Är det sant? Tack snälla för tipset!! 😊