Bilbarnstolar från Axkid MiniKid

I samarbete med Jollyroom

Som ni vet så har vi två bilar, en lite större och en liten mindre som jag alltid kör. Den lilla är en elbil och hittills så har inte jag behövt köra barnen i den någon gång utan går alltid överallt när jag ska någonstans med dom små och bara har den lilla bilen hemma. Men så hade vi en liten episod för några veckor sen då barnen var på sommarförskola som låg lite längre bort, vilket krävde att vi körde barnen på morgonen och då blev det plötsligt ett måste för mig att skaffa bilstolar till den lilla bilen också.
Dessa stolar kommer i fem färger - grå, svart, blå, grön och röd. Axkid Minikid fick dessutom utmärkelsen "Bästa prisvärde" i Bäst-i-tests stora test av bilbarnstolar 2016, med kommentaren "Rymlig, prisvärd och bekväm för barnet". Läs mer på Bäst-i-test.se!
Om ni vill få ännu mer information om bilbarnstolen så kan ni gå in på Jollyrooms hemsida där ni även kan klicka hem ett exemplar om så önskas. Vi har haft en jättemysig dag här hemma och ska alldeles strax lägga barnen för att sova. Hoppas ni också har haft en fin söndag så hörs vi imorgon igen. Godkväll!

Gillar

Kommentarer