Bio och middag

Godmorgon,

Vilken mysig dag vi hade igår! Vi skulle ju träffa Karro, men tyvärr så var vägen avstängd som hon skulle köra till oss på grund av ras. Dom sa till henne att vägen inte skulle öppnas på hela dagen så hon kunde inte komma. Jättetråkigt, men vad ska man göra? Istället frågade jag barnen om dom inte ville gå på bio. Så det gjorde vi och sen efteråt mötte vi M på restaurang för att äta middag.

I vanliga fall har jag alltid middagen klar när M kommer hem från jobbet. Det har blivit rutin och jag tycker det är mysigt att få laga mat under tiden vi väntar på att pappa ska komma hem. Men eftersom vi var på bio idag så tänkte vi att det var lättare att äta ute.
Barnen åt pizza och jag och M delade på lite rätter. En variant av Bruchetta, mini taco och friterad scampi. Allt var jättegott!
När jag beställer Bruschetta så ser jag framför mig att man ska få en fräsch macka med färska tomater, basilika och mozzarella. Men... detta var lite annorlunda kan man ju lugnt säga. Dock lika gott!
Det blev en perfekt tisdag i alla fall, även fast det inte riktigt blev som vi tänkt och planerat.

Idag åker vi till Sverige. Spanien får vänta ett tag till, det är ingenting vi kan påverka eller göra någonting åt. Så istället blir det en tur hem och barnen tycker det ska bli minst lika kul. Tydligen har det varit en stor påskhare hemma hos mormor och morfar och gömt påskägg, så det blir riktigt kul att leta efter när vi kommer fram. Vädret ska ju dessutom bli toppen!

Gillar

Kommentarer