Blackweek hos Stronger

Sponsrat inlägg / innehåller reklamlänkar

Eftersom jag tränar, i princip, varje dag så tycker jag att det är superkul att klä mig i sköna och snygga träningskläder och favoritmärket just nu är Stronger.
Settet som ni ser ovan har dom tillbud på just nu under Black Weekend så passa på att handla nu när det är superbra priser. Både toppen *KLICK* och tightsen *KLICK* är på 20% just nu!
Att träna i en skön tröja *KLICK* har blivit min nya grej och speciellt nu under vinterhalvåret så känns det extra skönt på något sätt att klä sig i tröja istället för träningstopp. Därför har jag beställt hem denna tröjan som ni kan se på bilden ovan i alla färger! Finns i svart, lila, grön och blå. Superfina och härlig kvalitét! Jag vet inte riktigt vad det beror på, men när jag sätter på mig ett par fina träningskläder som sitter skönt och som jag känner mig bekväm och fin i så blir jag lite extra motiverad att komma iväg till gymmet. Vad man har på sig spelar faktiskt större roll än vad man kan tro. På mina "lediga" dagar (ni som känner mig vet att jag knappast är helt ledig någonsin) så brukar jag sätta på mig träningskläder redan på morgonen när jag vaknar. För det första så är det skönt att ha på sig och för det andra så påminner det mig om att jag borde komma iväg en tur till gymmet en eller annan gång under dagen. Win - win! På tal om träning så ska jag faktiskt iväg på ett träningspass nu. "Step styrka" kallas passet och jag har självklart på mig signatursettet från Stronger ;) Kram på er!

Gillar

Kommentarer