Blogglista om träning

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Eftersom jag är rätt så fokuserad på träning just nu så tänkte jag att det kunde vara kul att bjuda på en träningslista. Så here you go! Vad har jag i öronen när jag tränar? Jag lyssnar faktiskt inte på musik i några lurar för jag tränar för det mesta med min pappa och då lyssnar vi på musiken som spelas på gymmet eftersom vi vill kunna prata med varandra. I min träningsväska? Jag bor precis vid gymmet så jag har aldrig någon träningsväska med mig. Favoritmuskel?
Rygg! Jag älskar att träna rygg och sen är det snyggt med ryggmuskler, helt klart! Mål med min träning? Att bli starkare och sen även forma kroppen så jag blir mer vältränad. Jag tycker det är en miljard gånger finare att ha större armar och ben än att vara för smal. Sen är det väldigt kul att vara stark och det är häftigt att veta att man orkar en hel del. Favoritövning? Jag älskar att köra marklyft. En bra övning som tar på hela kroppen, plus att det är kul att man kan ta rätt så tunga vikter på marklyft. Favoritmat? När jag tränar så tycker jag det är gott och vettigt att äta nyttigt och proteinrikt. Så någon smaskig kycklingrätt kanske. Mina inspirationskällor? Min pappa :) Då mår jag som bäst?
Efter ett träningspass när jag känner att jag har gjort mitt bästa. Finns ingen bättre känsla! Favoritkonditionsträning? Jag gillar inte konditionsträning och tränar faktiskt ingen kondition alls. Borde kanske göra det, men tycker det är så tråkigt och för min del så handlar träning om att göra sånt som man tycker är kul, därför kör jag bara styrkepass. Favoritidrott? Tycker det hade varit roligt om mina pojkar har lust att spela fotboll eller handboll då det är roligast att se på. Mitt bästa kosttips? Drick vatten och ät när du är hungrig! Svält INTE utan känn efter på kroppen och ät när du behöver. Favoritmellis? Keso. Äter vanlig keso rätt upp och ner. Supergott! När tränar jag allra helst? Om jag får välja så tränar jag helst på morgonen, men funkar helt okej resten av dagen också. Favoritlivsmedel? Mjölk. Skulle inte klara mig utan mjölk då jag har det till kaffet och till mitt proteinpulver ;) Mitt motto? Working out is like a relationship, it doesn´t work if you cheat. En fredagskväll unnar jag mig gärna? Alla dagar är lika för mig. Jag äter nästan aldrig något onyttigt, men om jag är sugen så unnar jag mig. Hälsa för mig är... Att må bra både fysiskt och psykiskt. Därför tränar jag? För att må bra. Om jag inte tränar så mår jag inte bra. Jag blir lättirriterad, trött, hängig, känner mig dålig i allmänhet. När jag får träna så mår jag bättre och känner mig lyckligare. Endorfiner kallas det! ;) Min favoritfrukost? Jag äter alltid fil och müsli, dricker kollagen, kreatin, ingefärashot och kaffe. Varje morgon. Detta skulle jag vilja utöva? Jag älskar att boxas. Hade tiden funnits till hade jag velat börja i boxning. Detta tränar jag allra helst i?
Tights och topp! Settet ovan är från Stronger och ni hittar det *här* Så sover jag? Lägger mig ca 22 varje kväll och vaknar ca 07 när barnen vaknar. Ibland vill dom upp tidigare, men som regel 22-07. Detta klarar jag mig inte utan... Vatten! Var tränar jag helst? Där jag kan träna så tungt som möjligt - På gymmet!  

Gillar

Kommentarer