Blond kort bob

När jag var "hemma" i Alingsås nu i helgen så gick jag (som alltid) till frisören för att fixa till min lilla frilla. Kändes verkligen som att det behövdes med tanke på min enorma utväxt och extremt kluvna toppar.
När jag lockar håret så ser det helt okej ut eftersom det ser ut som att jag vill ha den utväxten som jag har och så ser man inte att topparna är så slitna som dom faktiskt är. Men när jag har rakt hår så ser det väldigt risigt ut och jag skäms nästan över att jag sett ut så här så pass länge. Men jag har hel enkelt inte haft tid att åka till Sverige och därför har frisörbesöket fått vänta...
Jag älskar att gå till friören, det är 3 timmar med me-time där jag blir fixad och kan snacka skit med frisören som pillar i håret. Älskar det!

Vi bestämde oss för att klippa bort så mycket som möjligt av mina slitna toppar. Stackars mitt hår har ju blivit helt förstört efter all blondering. Och sen slingade vi utväxten.
Jag blev jättenöjd och känner att kort hår passar mig och min personlighet perfekt. Jag saknar inte alls mitt långa hår, utan tycker det är både bekvämt och snyggt med en kort frisyr.
Så jag måste säga att jag är nöjd. Frågan är om det skulle vara kul att testa att klippa lugg någon gång, eller vad tror ni? Skulle jag passa i lugg?

Gillar

Kommentarer

Nat
,
blev super fint du passar säkert bra i lugg också
susannajungblom
,
Tack 😊