Bo i Göteborg

Som ni vet så sitter jag ju hemma med sjuka barn idag. Båda pojkarna har en väldig hosta som inte vill ge sig, så vi får se om vi möjligen åker till doktorn imorgon för att se vad dom har åkt på för skit. Jag har klarat mig fint ifrån förkylningen än så länge och M likaså.
På tal om något helt annat än sjuka barn så tänkte jag prata lite om Göteborg. Vi var ju där i helgen och jag måste säga att det alltid känns som att jag är "hemma" när jag är i Sverige. Jag har bott i Norge i 11 år nu och borde väl egentligen känna mig som hemma här, men det är någonting som inte känns helt rätt och jag saknar mitt hemland något enormt ibland.. Tänk så härligt det hade varit att bo i Göteborg.
Speciellt som nu idag då jag är hemma själv med sjuka barn. Hade vi bott i Sverige närmare familjen så hade vi kunnat få lite hjälp. Kanske inte när dom små är sjuka såklart, men annars. Att kunna lämna barnen hos mormor och morfar/farmor/farfar och kunna få lite egentid tillsammans. Att bara kunna gå ut och äta middag en kväll eller se på en bio i lugn och ro. Ni fattar. Det hade ju underlättat en hel del om man bodde "hemma".
Utsikten från vårt hotellrum i helgen. Det var helt fantastiskt och visst är Göteborg en väldigt vacker stad?

Oskar har precis vaknat upp ur sin middagslur och nu vill Filip att vi ska bygga en koja på hans rum. Lugna lekar är i och för sig att föredra när man inte är helt frisk så jag tror vi sätter oss och pusslar istället. :)

Gillar

Kommentarer