Body microneedling

REKLAM FÖR SWISS CLINIC

Hej på er, Har ni haft en fin dag? Min älskade pappa fyller år idag så vi har varit ute och ätit lunch och firat honom under dagen och sen har vi firat med glass och haft en härlig dag ute i det fina vädret. Jag har inte pratat så mycket om det här i bloggen, men jag har en hel del sträckmärken på min mage efter graviditeterna. Inte så konstigt kanske när man tänker på vad min kropp varit igenom och att min mage faktiskt har burit på tre fantastiska små liv. När jag tänker på hur fantastiskt det är att få ha varit gravid så ser jag på mina märken på magen och känner mig stolt. Så om dom inte försvinner så är jag okej med det. Men, samtidigt vill jag kunna känna mig vacker och bekväm i mig själv så därför hade det heller inte gjort någonting om dom värsta märkena försvann. Jag har fått hem ett microneedlingset för kroppen och ned denna behandling så kan man få bort hudbristningar, ojämn hy, pigmentering, ärr och även celluliter.
Med rollern gör man små hål i huden som man sedan smörar serumet över för att behandla önskat område. Jag har använt produkten på magen i några dagar nu och det är så lätt gjort. Det tar bara några minuter och det gör inte alls ont.
Man rekommenderas att använda rollern varje dag i 3-5 dagar och då rullar man huden i olika riktningar under ca 2-4 minuter och sen tar man serumet över den behandlade huden. Efter dessa dagar låter man huden sen vila i 3-5 dagar och så påbörjar man behandlingen på nytt. Så här håller man på sen i 2 månader. Önskar man att påbörja en behandling igen så är det bra om huden får vila i åtminstone 1 månad innan man börjar igen.
En sak till som jag fick hem från Swiss Clinic var en Sanitizing spray , vilket är något som känns som ett måste i dessa tider! Att vara noga med hygienen och använda antibaktriell spray är någonting jag inte skulle vilja vara utan just nu. Sprayen har ett hudnära PH-värde, minimerar infektionsrisk, förebygger baktieriebildning och doftar dessutom väldigt fräscht! Sprayen är även suverän att använda när man ska rengöra sin roller!
Flaskan är liten och smidig och får lätt plats i handväskan. Jag har alltid en med mig när jag går hemifrån. Nu ska vi ha myskväll här hemma, hoppas ni har en härlig kväll så ses vi imorgon igen då det äntligen är fredag och helg! Kram, kram S

Gillar

Kommentarer