Börjar träna

Godmorgon,

Idag, för första gången på vääääääldigt länge så ska jag få gå till gymmet och träna!
Bilden är från någon gång när jag var och tränade på jobbresa.

Jag har gjort knipövningar och börjat med att försöka få kontakt med mina inre magmuskler, så nu känner jag mig redo för lite lättare övningar på gymmet. I starten kommer jag inte ta ut mig, men målet med träningen är att komma i riktigt bra form igen. Jag älskar ju att träna eftersom det får mig att må så mycket bättre, både fysiskt och psykiskt.
Men sen är inte jag en person som gör saker och ting halvdant, utan om jag ska börja träna så kommer jag gå i. För det och sätta upp delmål för att hålla motivationen uppe. Skulle ni vilja att jag delar med mig av hur min träning kommer se ut framöver?
Jag kommer att köra ett kostschema längre fram också, men så länge jag ammar kommer jag inte fiffla med kosten utan äter vad jag vill, hur mycket jag vill och när jag vill.
Idag är det som sagt första dagen med träning och jag ska till gymmet tillsammans med min pappa. Vi tränade under min graviditet och då var jag inte så stark, men nu ska jag allt visa han vad jag går för ;)

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Ja gärna dela med dig av din träning.. motiverar då en annan oxå att börja.. skulle gärna vilja veta hur du aktiverar de inre magmusklerna om du har nå tips där.
susannajungblom
,
Ja men visst är det kul om man kan motivera varandra! Kan visa hur jag startat med min träning efter graviditeten. Kram kram så länge