Bortskämd till tusen

Godmorgon,

Tack för att ni respekterade min önskan om lite ledighet under min födelsedag. Det betydde massor för mig att endast kunna fokusera på mig själv och att spendera tid med min familj.
På morgonen blev jag väckt av pojkarna som kom in med paket, frukost på sängen, sjöng "ja må hon leva" och hade en gigantisk bukett med blommor till mig. Barnen var så goa och glada och jag fällde en och annan glädjetår över hur fint mitt liv är. Jag var lite ångestfylld över denna födelsedagen, något som jag aldrig tidigare känt, men jag antar att det börjar bli uppenbart för mig nu att jag blir äldre och äldre. Men när jag låg där i sängen med min man vid min sida och barnen jämte mig så grät jag av lycka och insåg att jag kommit så otroligt långt i livet och har precis allt jag någonsin kunnat önska mig.
Efter det fina firandet på sovrummet så var M tvungen att åka iväg till jobbet en stund, så då gick jag och barnen ner till köket och lekte lite grann och började förbereda oss inför dagen.
Jag fick besked om att packa väskan och göra mig klar för att bo en natt på hotell. Barnen skulle jag lämna på förskolan och sen var det dags för mig att bli hämtad och körd till stan. Eftersom jag älskar överraskningar så var detta en perfekt start på min födelsedag.

Innan jag skulle åka iväg så kom jag på att jag kanske skulle packa upp min jobbväska och hittade en tung klump i en påse. "Oj då! Jag måste ha fått med mig någon annans påse i min väska? Vad är det här? En cava?"
Till cavan så låg det en lapp. Det var ju inte alls fel, det här var ju meningen att vara till mig. Min goa, underbara kollega och vän hade smusslat ner den här till mig när jag inte såg. Den lilla busen! Vad glad jag blir. Åter igen känner jag mig så lyckligt lockad som har så många fina människor runt omkring mig. Det var inte alls så farligt att fylla 29 som jag hade föreställt mig! Vilken tur.

Gillar

Kommentarer

Marika,
Stort GRATTIS i efterskott. Jag fyllde 40 i Maj och inte ens det var farligt! 😊 Det blir vad man gör det till, jag hade ingen 30-års kris heller eftersom jag helt enkelt aldrig känt mig gammal. Ha en fin dag!! Kram
nouw.com/beautybymea