Brun utan sol tack

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Godmorgon, Vet ni vad jag är på jakt efter nu? Jo, en bra brun-utan-sol! Jag älskar att vara i solen, men tycker nog att det är snäppet härligare att ligga och gotta mig i skuggan när det är varmt. Sen är jag väldigt rädd om min hy eftersom jag lätt får pigmentförändringar av solen. Så därför vill jag gärna smörja in mig med en bra bus för att få en fin brun färg på kroppen istället för att behöva ligga och pressa.
Jag använder en väldigt bra bus-produkt till ansiktet. Eftersom jag har en hy som lätt får finnar och akne så är jag väldigt försiktig med vad jag smörjar i mitt ansikte. I vanliga fall är det lätt att få just finnar av sånna här produkter så om ni är som mig så kan jag rekommendera denna. Den finns i droppar och även i pads (båda är superbra!). Men när det kommer till kroppen så räcker inte denna lilla flaskan till och dom har heller ingen som är till för hela kroppen, så då behöver jag något annat. Är det någon av er som har tips? Jag vill helst ha en spray tror jag, men om ni har tips på mousse eller lotion också så tar jag glatt emot! ;)
Annars då? Igår hängde vi på terassen hela dagen. Vi åt där, vi målade, vi solade, vi sov, ja vi gjorde allt på våran lilla balkong och det var underbart! Idag däremot ska jag vara lite mer aktiv. Jag ska ut på morgonpromenad och sen ska jag köra ett gympass med pappa. Just nu har jag satt upp en del mål för mig själv med träningen så att det ska bli roligare. Mycket handlar om styrka och att jag vill bli starkare. Vill ni veta mer om träning här och hur jag gör? Tanken är att fokusera min instagram mer åt träningshållet så om ni är intresserade av det får ni gärna följa mig här. Sen kommer det förmodligen ett och annat inlägg om träning här också, men bloggen kommer fortsätta att vara som min "dagbok" mer eller mindre, som den alltid varit.

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Jag blev tipsad om en bus av min mormor(!) den är från vichy och går att köpa på apoteket. Det är dock en lotion. Kul med träningen, jag har koll på instagram så jag inte missar något . Jag tycker det är kul att se hur andra mammor tränar. Jag undrar lite över magmusklerna, jag har förstått att man ska kolla så att de inte är separerade för mycket innan man kör igång med seriös styrketräning. Men jag fattar inte om jag gör rätt eller så är allt i sin ordning Har du kollat dina, har du isåfall något tips?
susannajungblom
,
Vad coolt att din mormor tipsa dig 😉 Du kan fråga din barnmorska om magmusklerna. Eller så har jag gjort en video på youtube där jag berättar hur man ska tänka 😊 Kramar S
Linn
,
Ida Vargs brun-utan-sol är toppen, finns två olika, en som man blir mer brun, och en som är mer en som man "bygger upp". Googla och kolla den.
susannajungblom
,
Kul att du tipsa om den för jag läste massa bra om den och har redan klickat hem både mousse och spray. Hoppas dom passar mig med 😉
Linn
,
Tror du kommer bli nöjd