Brutit foten

Godmorgon,

Det som jag nämnde lite kort igår kan jag berätta om nu. För nu känner jag mig lite mer säker på att det kommer bli bra. Min man har nämligen brutit foten.,
Igår ringde han och hade så ont efter att ha skadat foten på jobbet. Han var på väg till sjukhuset för att se hur illa det var. Tyvärr var det så illa det kunde vara med foten och han har nu alltså fått veta att den är krossad och bruten så han måste vara gipsad i 6 veckor.

Att få hem honom från Norge var inte helt lätt, men nu är han äntligen här hos oss och jag kan få ta hand om honom. Han har väldigt ont och det plågar mig att se, men vi får hålla tummarna att den värsta smärtan lägger sig så småningom så att det största problemet för honom blir att ta sig runt med gips och kryckor.

6 veckor... Det vänder upp och ner på en hel del planer som vi hade framför oss. Det var den här sista tiden på sommaren som vi hade mycket bestämt och en hel del kul att se fram emot. Nu får vi ställa in allt. Det är såklart inte kul alls, men hälsan och välmåendet i familjen kommer alltid först.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Ja det var jobbigt för er! Hoppas att ni kan ha det så bra ni kan!
Christel
,
Låter allvarligt att den både är krossad och bruten . Behöver den inte opereras då ? För ett antal år sedan bröt jag fotleden men den är opererad och jag har några spikar i den som får sitta kvar om jag inte får obehag av dom . Han får krya på sig .
fanny s
,
Oj, vad tråkigt Hoppas att han mår bättre snart! Inte kul när olyckor händer. Ta hand om varandra ❤
susannajungblom
,
Ja både krossad på ett ställe och bruten lite ovanför. 😟
susannajungblom
,
Jo tack <3
susannajungblom
,
Nä fy, tack för omtanken <3