Bus, lek och tvspel

Godmorgon,

Det är helg och helg för oss innebär att världens bästa man är i huset och barnens favorit, nämligen pappa!
Med pappa kan man nämligen göra roliga saker som mamma inte kan. Han är betydligt mycket mer busigare och lekfullare än vad jag är och orkar hålla igång på ett helt annat sätt. Barnen skrattar alltid och har så sjukt kul med honom. Sen är en av dom roligaste sakerna just nu att spela Nintendo tillsammans och för er som har barn och vill ha tips på spel så har vi två favoriter som går varma här och det är Donkey Kong och Mario Cart. Två stora favoriter och det är inte några andra spel som slår dom, i alla fall inte än så länge, men vi har inte testat så många andra. Har ni några tips på kul spel för barn 4-6 år?
Jag ska alldeles strax duka fram lite frukost och sen ska jag fortsätta filma lite grann för igår började jag vlogga och skulle visa er när jag packade BB-väskan, men ungefär hälften av det som skulle packas ska jag hämta upp i en butik idag, så jag får helt enkelt fortsätta efter att jag gjort det och tänkte då att det kunde vara kul att göra en lite längre helgvlogg.

Idag kommer även mina föräldrar hem från Spanien. Eller dom skulle kommit hem igår, men det hände en sak så dom fick bli kvar en dag till. Men idag så kommer dom och det ska bli så himla kul att få träffas efter två veckor ifrån varandra! Och så kommer min mormor hit och fikar i eftermiddag så det blir supermysigt. En fin lördag med närmsta familjen, vad mer kan man önska sig?

Gillar

Kommentarer