Busungen

Jag var lite orolig för hur det skulle gå att hämta barnen på förskolan idag eftersom det var lite gnälligt och skrikigt på vägen hem igår. Men idag var båda pojkarna på strålande humör och dom 15 minuterna som vi satt i bilen var en ren fröjd!
Jag har kanske inte pratat så mycket om barnens personligheter här i bloggen, men ni som följer våra videos på Youtube har säkert fått med er att pojkarna skiljer sig väldigt mycket från varandra. Filip är lugn och har inga problem med att sitta still och ta det lugnt, Oskar däremot är raka motsatsen och sitter helst inte still mer än vad han måste och helst inte ens då. Därför kan bilkörning vara ett problem då det kliar i benen på den lille. Men idag hade han varit ute på förskolan och sprungit av sig precis innan jag kom för att hämta, så då var det nemas problemas att sitta i bilen och berätta om dagen för sin mamma som tur var. Så det blev en mysig liten biltur hem.

Oskar har blivit väldigt busig den senaste tiden och vill alltid berätta saker, skämta, leka och busa med oss. Det är så kul att se och jag verkligen älskar att umgås med mina barn!

Det är två veckor kvar nu till barnen ska byta förskola till en som är närmare där vi bor nu. Sen blir det ju till att byta igen nästa år när vi flyttar ännu en gång. Jisses, är det aldrig något stopp på vårt fartfyllda liv kan man undra..?

Gillar

Kommentarer