Bygga muskler

I samarbete med Fitnessguru

Hej på er!

Hur är läget? Själv mår jag bra och är så innerligt tacksam för det. Mina stora barn mår också bra, men lille plutten är sjuk och har varit förkyld i en vecka nu. I början var han bara snorig men nu har han hostat så väldans på nätterna så det är så himla synd om honom. Men vi gör så gott vi kan här hemma och jag och M turas om att vabba och ta hand om lillen.

På grund av dessa förkylningar som går och rädslan att bli smittad av Corona gör att jag vill ta hand om mig själv så gott det går på alla sätt och vis. så träningen ligger högt upp på prioriteringslistan just nu. Det gör den alltid i och för sig, men desto viktigare känns det nu.

Jag har fått många frågor det senaste om jag tar några tillskott eftersom jag lyckats bygga muskler det senaste året. Först och främst måste jag få det klart för alla att det krävs ihärdighet och tid för att bygga muskler. Man måste träna, lyfta tungt och äta tillräckligt. Det jag gjorde fel tidigare var att jag inte åt tillräckligt med protein och därför fick inte musklerna tillräckligt för att kunna bygga muskler. Men, med det sagt så tar jag en del tillskott för att få i mig tillräckligt och för er som är intresserade av att bygga muskler så kan jag rekommendera ett statpaket med allt ni behöver och det hittar ni https://click.interlaced.in/92/9203?u=https%3A//www.fitnessguru.com/sv/muscle-building-pack

Huvudsaken som jag har märkt är viktigt för mig är att få i mig tillräckligt med protein så därför har det blivit standard för mig att slänga i mig en proteindrink efter jag tränat. Om man vill kan man till och med skräddarsy sitt eget proteinpulver så att man får det precis så som man vill ha det.

Sen, om jag inte hinner hem efter träning för att göra en shake så tar jag en bar istället och dessa är så himla goda och innehåller inga konstigheter utan endast rena och riktiga ingredienser.

Men som sagt, viktigast av allt för att lyckas bygga muskler är att ha tålamod och vara ihärdig. Träna, träna med tunga vikter och glöm inte att äta. Det är extremt svårt att gå ner i vikt samtidigt som man bygger muskler, så försök att hitta rätt fokus och ta en sak i taget.

Har ni några andra frågor om det här så är det bara att hojta till så ska jag svara så gott jag kan. Kram på er!

  • Träning

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh vilket bra inlägg! Hoppas din lilla snart blir frisk! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
mathildaheimer
mathildaheimer,

så sant! Jag är inne i min period där jag har störst fokus på armar och överkropp och man måste verkligen ha pannben för att fortsätta. Man vill ju se resultat så fort men det är lätt att bli blind haha!

nouw.com/mathildaheimer
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Verkligen, men kämpa på fina du! 😊
nouw.com/susannajungblom
Sofia
,

Diskuterar ni kosttillskott på utbildningen? I vår idrottsförening, lokalt och på nationell nivå, råder strikt förbud mot kosttillskott då många tillskott innehåller förbjudna preparat som inte står på på innehållsförteckningen. Hade varit intressant att höra synen på detta där du pluggar.

SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Dom förbjuder inte kostytillskott. 🥰
nouw.com/susannajungblom