Chill efter dopp

Vet ni vad hela min kropp skriker efter just nu? Kanske lite knasigt då jag varit på fantastiska jobbresor i värmen den senaste tiden, men det är inte samma sak som att åka på semester med familjen. Jag vill så gärna ta med barnen till ett varmare land, bada leka, umgås och bara chilla. Ta ett dopp i havet och se på barnen när dom umgås och bara slappnar av och tar det lugnt,.
Jag gick igenom lite gamla inägg som inte är publicerade i bloggen och hittade dessa ovan. Det är från när vi var i Krka tror jag och hade badat i vattenfallen. Vilken underbar resa det var.

Vi brukar försöka få till en resa två gånger om året ungefär och egentligen hade vi planerat att åka till mina föräldrars nybyggda hus i Spanien nu i mars, men det verkar inte som att allt är helt färdigt än, så vi får vänta med det. Och sen blir det för tätt inpå våran flytt till Sverige så en resa till ett varmare land får nog utsättas till hösten skulle jag tro. För på sommaren vill vi ju såklart spendera all tid vi har i vårt nya hem. Och det är inte så tokigt det heller vill jag lova då vi kommer bo rätt vid kanten av en stor och härlig sjö. Hoppas på en lika bra sommar i år som förra året så blir det ju nästan som att man är utomlands. Eller hur? ;)

Gillar

Kommentarer