Chill och fix

Godmorgon,

Igår höll vi igång ända till midnatt igen nästan. Det är mer saker att fixa och få ihop än vad man kan tro, men nu börjar äntligen saker och ting falla på plats. Idag måste M plugga eftersom han har examen på tisdag, så jag kommer att försöka gå och göra lite ärenden med barnen så att han får lugn och ro. Men först blir det lite chill här hemma med frukost, go kaffe - älskar våran nya kaffemaskin - och lite lugn och ro innan vi startar dagen.
När vi har fått fullständig ordning på allt så vill jag gå med mamma och kanske mormor (som är blomexpert) till en blomsteraffär så att vi kan köpa hem lite fina växter och färglada blommor. Det känns som att det fattas lite liv och färg här så om några dagar tänker jag att det är dags att köpa hem.

Ni undrar säkert varför ni inte har fått se några bilder från vårat hem än, men det är bara för att vi gärna vill visa mina föräldrar först och dom är fortfarande i Spanien. Förmodligen kommer dom hit imorgon så efter det någon gång ska jag visa er hur det ser ut här hemma. Hihi, det ska bli så kul att visa hur vi har det för vi är så himla nöjda och stolta över vårat nya fina hem!

Gillar

Kommentarer