Chokladfontän på frukosten!

Som jag sa tidigare så är jag väldigt imponerad av frukosten som dom erbjuder här på Thon hotell i Bodø. (detta är inte ett sponsrat inlägg!) Som jag misstänkte så skulle jag bli lika nöjd över dagens frukost som jag varit tidigare när jag varit på jobbresa här.
Det som är svårt med en sån här imponerande frukostbuffé är att välja vad man ska äta. I vanliga fall är inte utbudet så stort, men här finns allt du någonsin kunnat drömma om.
För mig som försöker att undgå socker och onyttigheter så finns det mängder med hälsosamma alternativ. Smoothies, nyttiga shots, färskpressade juicer, frukt, grönsaker och mycket, mycket mer.
Men sen finns det såklart väldigt många smaskiga alternativ för dom som är sockersugna och inte minst har dom en stor chokladfontän som man kan doppa kex, melon och marshmallow i. Vilken dröm va?
Som ni kanske förstår så prioriterar jag att hinna med frukosten när jag är i Bodø på resande fot och helst vill jag kunna sitta här länge i lugn och ro för att frossa i alla godsaker som erbjuds.
Deras kök är dessutom öppet så man kan se när kockarna arbetar och dukar fram nylagade omelleter, stekta ägg, bacon och annan god varmmat. Alltså seriöst, ni kanske förstår att detta är himmelriket för en matälskare? ;)
  • Resor

Gillar

Kommentarer

Erika,
Tänk att ha chokladfontän på frukostbordet. Vilken viljestyrka det skulle krävas att inte bara äta choklad då....
byerika.vimedbarn.se
Oslofru
,
Haha jag rörde den faktiskt inte 😉 pluspoäng till mig 😊