Coola killar!

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar

Godmorgon, Vilket fantastiskt vårväder vi har här i Alingsås, så himla härligt! Idag fick jag ta en promenad med två vårklädda pojkar på morgonen. Dom var så glada över att dom äntligen kunde få ha på sig lite lättare kläder till skolan.
Deras supercoola jackor köpte jag för ett tag sen, men nu såg jag att dom var på rea och ni hittar dom *här*. Perfekta nu när det börjar bli lite varmare ute.
Jag gillar att köpa grejer till barnen på nätet då det finns lite coolare grejer som inte många andra har. Eftersom pojkarna går på skola/förskola så är det lätt att blanda ihop och tappa bort saker och för att undvika det på bästa sätt så köper jag saker som inte alla har. Skorna är spiderman-skor som faktiskt var rätt så billiga och dom hittar ni *här*. Sen märker vi alla barnens kläder, accessoarer och skor med namnlappar som man lätt kan klistra på. Vi har beställt våra namnlappar *här*.
Denna veckan är "vanlig" vecka för våran del med förskola, skola och jobb. M åkte till Norge imorse och kommer hem på fredag. Nästa vecka ärdet däremot påsklov så då får barnen vara hemma med mig, Vi skulle ju åkt till Spanien, men tyvärr är flyget inställt så vi får försöka hitta på några roliga påsk-aktiviteter hemma istället. Det blir nog bra det med! ;)

Gillar

Kommentarer

Marika
,
Bra blogg Går pojkarna 15 timmar eller i skolan?
susannajungblom
,
Tack 😊 Oskar går förskola och Filip förskoleklass!