Cravings eller inte?

Godmorgon mina vänner, eller snarare hej på er, nu är det lunch!

Jag fick inte tid på morgonen att skriva innan skola och jobb så jag tittar in nu istället när jag har ett litet break.

För någon dag sen fick jag frågan om det här med gravidcravings och vad jag känner och om det finns någonting som jag är lite extra sugen på och jag måste besviket säga nej...
Jag är jättetråkig när det kommer till maten nu under slutet av graviditeten för det känns nästan som att jag kommit tillbaka till känslan som jag kände i början när jag blev gravid. Lite smått illamående och inte sugen på någonting. Det som möjligen lockar mig mest är mjölk, iskaffe, milkshake och kalla drycker.
Den här lilla fnuttiga Starbucks iskaffen är perfekt. Det är bara några få klunkar i, men den släcker liksom den där törsten och s��tsuget perfekt. Det får inte vara mer än så för då mår jag illa.

Antagligen beror det där underliggande illamåendet på att jag inte har så stor plats i magen för att fylla på med mat. Bebisen är ju så stor nu att magsäcken säkert trycks till och gör mig mätt extra fort.
Så tyvärr hörni, mer spännande med cravings och så för min del är det inte och lär inte bli heller förmodligen. Jag tycker själv det är så kul att höra om gravida mammor som pratar om att dom tryckt i sig saltgurkor, syltlökar eller andra konstigheter under graviditeten. Haha,

Någon av er som haft lustiga cravings att dela med er av? Och en sak till, avtog era cravings i sluten av graviditeten eller höll dom i sig?

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Med mitt andra barn hade jag inga cravings alls under hela graviditeten, men...... seriöst dagen efter jag fött så bara slog det till. Jag åt polly tills det sprutade ur öronen på mig. Hade så svårt att ta mig ur pollyträsket jag hamnade i då, men ja, vad gör väl det egentligen om 100 år.
susannajungblom
,
Haha så kul! Har aldrig hört talas om cravings efter, men antar att allt är möjligt!