Cykeltur

Godmorgon,

Tänka sig, nu har vi lämnat landet vi bodde i under närmare 13 år bakom oss. Det känns lite bittersött då det är i Norge barnen är födda och det är där dom har växt upp från födseln och till nu. Men samtidigt känns det som att det var på tiden att komma hem och när vi rullade in i Alingsås igår med flyttbilen så kändes allting så himla rätt på något sätt.
Vi vaknade tidigt imorse och bestämde oss för att komma ut på en cykeltur. Filip är så duktig och cyklar själv. Det var så lustigt när han skulle lära sig att cykla, han behövde inte hjälp en sekund, utan han satte sig bara på cykeln och cyklade iväg. Väldigt häftigt! Förmodligen beror det på att han "cyklat" så mycket på en sån där rasercykel utan trampor. På det sättet har han ju lärt sig att hålla balansen och då blir det kanske lättare sen när man väl ska cykla på riktigt.

Idag har vi inga planer och det känns rätt så skönt. Imorgon däremot ska jag till barnmorskan här i Sverige och det blir mitt första riktiga besök och om jag minns rätt så ska man ta blodprov och även göra ett ultraljud. Sen ska M åka tillbaka till Norge då han har examen på tisdag och måste såklart vara där för det. Sen stannar han tills vi ska flytta in i vår lägenhet den femte juni. Jag däremot kommer att ta med mig barnen till Spanien på tisdag och stannar en vecka. Så skönt. Blir perfekt nu med lite semester innan vi får bo in oss i vårt nya hem.

Gillar

Kommentarer