Då flyttar vi

Godmorgon,

Jag har dragit ut lite på att skriva någonting idag eftersom vi är igång med en bloggflytt. Jag kommer att byta bloggportal och varför kan jag berätta så fort flytten är klar och alla inlägg är över osv. Allting som jag kommer att blogga om här tills flytten är färdig kommer alltså inte komma med över (det får jag göra manuellt) så om ni kommenterar dessa inlägg så kommer det alltså inte med över sen.

Jag kommer att ha kvar domänen "oslofru.com", men så småningom kommer det namnet att försvinna då vi ska flytta ifrån Norge och det inte längre känns aktuellt att jag skulle heta "Oslo"fru. Så det blev som många av er tyckte, jag kommer att döpa bloggen till mitt namn. Jag har inte velat skriva ut mitt efternamn här, men som många av er redan listat ut så heter jag ju Susanna Jungblom. I de intervjuer och tvprogram som jag har varit med i så dyker även mitt efternamn upp, så jag tänkte att det var på tiden att jag helt enkelt blev offentlig med mitt riktiga namn.

Så den nya domänen som ni kommer att hitta bloggen på sen kommer att vara susannajungblom.se
Detta blir väldigt spännande och det känns skönt med en förändring. Som sagt så kommer det kanske hända lite saker här under dagen då en flytt förhoppningsvis kommer att ske. Så egentligen är det ingen större vits att ni kommenterar detta inlägg. Har ni något ni funderar över så kan ni gärna maila mig på oslofru@gmail.com eller eventuellt jungblomsusanna@gmail.com

Ha en underbar dag så ses vi på min nya blogg inom kort! Då ska ni också få veta anledningen bakom varför jag väljer att lämna Tourn.

Puss och kram S

Gillar

Kommentarer