Då lämnar vi Norge en stund

Godmorgon,

I natt sov vi lite sisådär hela familjen tror jag. Mina små pojkar och jag ska åka till Sverige över helgen, medan M stannar kvar för att gå på föreläsningar. Sen kommer han på lördag kväll.
Vi gillar egentligen inte att vara ifrån varandra, men jag börjar bli lite trött på att sitta i denna lilla lägenheten utan att ha några direkta planer eller något kul att hitta på. Så det blir bäst och roligast för oss att åka och hälsa på mina föräldrar.

På måndag ska vi dessutom få komma och se på våran lägenhet och det ska bli riktigt kul. Det blir första gången vi får komma in där och jag måste säga att jag både är nervös och spänd. Tänk om det inte blir som vi tänkt oss? Hihi, tror dock att det blir det och håller såklart tummarna att vi blir glada och känner oss som hemma när vi kommer in i lägenheten för första gången.

Sen på kvällen på måndagen så ska vi på förskoleträff på Filips förskola. Det ska också bli väldigt kul då vi får träffa alla andra barn som ska gå där, samt träffa deras föräldrar och även lärarna som jobbar på förskolan. Så vi har mycket kul att se fram emot.

Sen vad vi hittar på i helgen återstår att se. Oavsett vad så blir det skönt med miljöombyte!

Gillar

Kommentarer

christel
,
Jobbar du inget nu ?
susannajungblom
,
Jo lite grann 😉