Dagen från min Iphone

Jag har kommit på att min mobil faktiskt är helt okej att fota ifrån. Den senaste tiden har jag liksom inte orkat dra med mig kamera och intresset för att fota och dokumentera dagen har blivit lite mindre, så därför fungerar det ibland bättre och känns lättare att fota med mobilen. Som tur är så har jag Iphone X och den kvalitén måste jag säga är rätt så bra ändå!
Dessa bilder är helt oredigerade och publicerade direkt från telefonen. Helt okej måste jag vilja påstå!

I alla fall, idag så var jag (föräldrarna) bjudna på lunch i förskolan. Det var FNdag och i och med det fick vi komma och äta lunch med barnen, Jättemysigt var det och jag älskar verkligen att förskolan hittar på sånt här och jag vet att barnen uppskattar det massor när föräldrarna kommer och "hälsar på".
Vi satt ute och åt och efter någon timma frös vi lite ätt om rumpan så då bestämde vi oss för att åka hem. Vi stoppade på vägen och köpte ingredienser för om det är någonting man måste äta efter soppa så är ju det pannkakor!

När vi kom hem stekte vi pannkakor och åt dom sen med Nutella. Mums! Efter det hoppade vi alla tre in i duschen för vi var fortfarande lite småfrusna, plus att vi hade Nutella runt hela munnarna.
Efter duschen satte vi oss i soffan och kollade på en film och även jag fastnade och tyckte att filmen var kul att se på. I vanliga fall brukar jag bli lite stressad av att sitta och känna att tiden rinner ur mig utan att jag gör något vettigt, men inte idag, Just här och nu så kändes det inte som att det fanns något vettigare att göra än att sitta och hålla om mina barn. Ibland är livet bara underbart...

Gillar

Kommentarer