Dagen från mobilen

Hej på er,

I natt sov både jag och barnen betydligt mycket bättre än vad vi gjorde natten till igår.

Det är som alltid väldigt skönt att vara i Alingsås då det känns som att det är så mycket lättare att hitta på saker här.
När vi vaknade idag så åt vi frukost o h sen tog vi fram cyklarna och cyklade till Nolhagaparken och såg på djuren och lekte på lekplatsen.
Idag är det lite mulet men fortfarande varmt. Vi är ju vana vid snö och nollgradigt i Norge, så därför fick vi en mindre chock när vi kom fram till Alingsås i förrgår och det var strålande sol och nästan 20 grader!!
Vi har sett många fina blommor ute, så som blåsippa och påskliljor.
Nu ska pojkarna äta sitt lördagsgodis och sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen.
>M kommer senare ikväll och det längtar jag massor till! Det blir underbart att äntligen få vara tillsammans med min älskling igen!

Gillar

Kommentarer

Agnethe
,
Snö och nollgradigt i Norge:? Några veckor sedan det var så för mig...i Norge Bor ni i fjället i Norge? Jag tycker synd om er som har bott på ett så tråkigt ställe. Det finns många andra ställen i Norge som är mycket bättre. Hur kunde ni hamna så fel? Det blir roligt för dig och barnen med flytt till en trevlig stad. Jag gillar det du skriver och tycker om din blogg! Och så tycker jag att riktig många ska kommentera mera! Då blir det roligare för dig att blogga.
Nat
,
Ja men precis så är det, man slappnar av på ett annat sätt när mannen är med, håller helt med
susannajungblom
,
Visst är det så 😊
susannajungblom
,
Vi bor i Jessheim, nära Gardermoen. Nu är det 8 grader och snön har smält tack och lov 😊 Jo det blir skönt att flytta tillbaka till min hemstad, jag längtar hem 😊 Tack vad snäll du är, kram på dig