Dagens

Inlägget innehåller reklamlänkar

Dagens mående: Sådär.. Som jag nämnde tidigare idag så har det hänt en sak som är lite jobbigt. Eller snarare mest irriterande. Men känns lite bättre nu.

Dagens frisyr: Uppsatt i en liten minitoffs mitt på huvudet. Jag har ju rätt så kort hår, men ändå tycker jag det är skönast att ha det uppsatt när jag är hemma.

Det är förresten galet vad fort mitt hår växer. På bilden ovan var jag nyklippt och det är inte alls särskillt länge sen. Nu har håret nästan växt ner till axlarna igen. Frågan är om jag ska fortsätta klippa mig kort eller om det blir löshår i nästa gång. Vad tycker ni?

Dagens smink: Inget. Jag sminkar mig aldrig när jag är ledig från flygvärdinnejobbet. Ser ingen anledning till att ha smink om jag inte måste.

Dagens klädsel: Har gått i pyjamas hela dagen, bortsätt från när jag lämnat och hämtat barnen på förskolan. Det har varit en sån där slappisdag helt enkelt.

Dagens materiella vill ha: Det är så himla mycket jag vill ha just nu, Mest onödiga saker som jag tycker är roligt. Typ som ansiktsmask *Klick*, nya nagelack *Klick* och massa härliga bodybutters *Klick* som luktar så himla gott och som är så sköna på hyn som alltid blir så torr på vintern.

Dagens fundering: Jag undrar varför vissa människor gör elaka saker som skadar andra. Är det för att dom mår bättre själva eller vad är egentligen anledningen till att ruttna människor är ruttna?

Dagens beroende: Choklad, som alltid. Idag har jag ätit chokladbollar tills jag seriöst fick ont i magen. Inte bra kanske, men väldigt gott!

Dagens tråkigaste: Att människor gång på gång gör mig ledsen och besviken.

Dagens superlängtan: Tills vi ska flytta!! Nu är det så nära och jag har nog seriöst aldrig längtat så mycket efter någonting, någonsin, så mycket som jag längtar efter att flytta härifrån just nu!

Gillar

Kommentarer