Dagens..

Innehåller affiliate-länkar
DAGENS HUMÖR:

Relaxed. Jag känner mig fullkomligt utvilad och avslappnad idag. Det känns skönt att vara hemma hos mina föräldrar där jag kan luta mig tillbaka och bara vara utan att ha några måsten att tänka på eller stressa över att ha koll på barnen. Jag känner mig trygg i att vara här och veta att mina pojkar har sin mormor och morfar att leka med så att jag kan luta mig tillbaka och bara ta hand om mig själv för en stund.

DAGENS MATERIELLA VILL HA:

Hmm. Jag vill ännu fler bikinis och baddräkter att variera mellan. Det blir många bad nu på sommaren när det är så varmt och jag känner att jag har lite för lite badkläder att byta på.

DAGENS PLANER:

Dagens planer är inte många, göra så lite som möjligt var tanken och det är ungefär det vi har gjort också. Skönt.

DAGENS BORDE:

Jag borde dricka mer vatten. Känner mig aningen uttorkad och måste påminna mig själv att dricka mer när det är så varmt som det är idag.

DAGENS FRISYR:

Utsläppt och oborstat.

DAGENS KLÄDSEL:

Så lite som möjligt. Jag gillar inte att vara varm, så en bikini har suttit på mig hela dagen och när jag måste röra mig utanför hemmet så har jag slängt på mig ett stort linne.

DAGENS LÄNGTAN:

Jag längtar något innerligt till augusti då vi ska till Kroatien på semester och fira min 30årsdag.

DAGENS ÖNSKAN:

Jag önskar att alla i min familj och nära, kära och bekanta ska må bra, vara friska och leva ett gott, långt och lyckligt liv.

Gillar

Kommentarer