Dagens tankar

Godmorgon på er,

Hoppas ni mår strålande fint idag och har fått en fin start på denna fredagen. Jag tänkte att jag skulle skriva om dagens mående, så här kommer det:

Dagens mående:

Jag mår faktiskt väldigt bra skulle jag vilja påstå. Den senaste tiden har jag haft mycket som snurrat i mitt huvud vilket har gjort mig lite disträ, jag har dessutom haft väldiga ryggproblem, tandvärk och vätska i örat. Men nu verkar det som att allt det jobbiga är, mer eller mindre, över och nu känner jag mig frisk som en nötkärna igen! (har för övrigt ingen aning om varför man säger att nötkärnor är friska, men antar att ni förstår och har hört uttrycket förr?)

Dagens borde:

Jag borde komma fram till vad jag önskar att göra med mitt liv. För mig har det aldrig varit helt självklart vad det är jag vill göra och därför har möjligheterna varit väldigt många och mitt intresse har liksom spridit sig över flera yrken samtidigt. Just nu driver jag fortfarande flitigt med mina sociala medier, trots att det inte är mitt fulltidsyrke längre. Jag jobbar ju dessutom som flygvärdinna, vilket är ett jobb som jag stortrivs med och älskar just nu. Frågan är bara hur länge det håller i längden att jag är borta så mycket från min familj och att jag arbetar så intensivt i samband med mina sociala medier. Orkar min hjärna och kropp i längden? Vad är egentligen mina drömmar när det kommer till att göra karriär? Det är inte lika självklart för mig som för många andra och det är någonting som jag borde finna ut.

Dagens frisyr:

Dagens frisyr ser ut som den på bilden men aningen ruffsigare. Jag fixade håret igår, men har sovit och precis vaknat så nu tycker jag nästan att jag är finare i håret när det inte ser så tillfixat ut.

Dagens smink:

Idag är det fredag och jag är ledig och ska bara sitta hemma och redigera, svara på mail och jobba med bloggen, så dagens smink blir ingenting.

Dagens planer:

Som ovan, idag har jag fullt fokus på mina sociala medier och efter det ska jag spendera kvalitetstid med mina barn. Stänga ner allt som har med elektronik att göra och vara ute och leka i snön.

Dagens materiella vill ha:

Jag vill ha en till Rolex. Antingen en Daytona eller en ny Datejust twotoned.

Dagens klädsel:

Det blir förmodligen mjukisbyxor, en härlig tshirt från min mans garderob och ett par härliga raggsockar.

Dagens längtan:

Jag längtar efter vad som sker i 2019. Det är långt kvar tänker ni säkert då, men för min del så känns det som att det kommer att gå fort eftersom det sker en grej då som jag har längtat efter i väldigt många år. Vad exakt det är kommer ni att få veta, men inte riktigt än. Men ni som följer mig och läser min blogg kommer att få ta del av denna stora livsförändring och jag är så spänd och lycklig över vad som komma skall!Missförstå mig rätt. Jag är enormt lycklig nu med allt jag har åstadkommit och vart jag är i mitt liv. Jag har allt jag någonsin kunnat önska mig, men trots det så vill jag ha mer. Är jag egoistisk eller bortskämd? Jag vet inte, men jag vet att det ligger i min personlighet att alltid fortsätta kämpa för mer och jag vet att jag aldrig kommer att ge upp för att nå dit jag vill. Jag måste bara komma fram till exakt vad det är innan jag fortsätter så att jag inte fokuserar på fel saker. Det här med livet är en spännande resa och det är lustigt hur man kan forma sitt liv efter de valen man tar...

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Är man inte framåt driven så kommer man ingen vart.. Ska bli spännande att höra vad ni har att berätta Ha en bra dag o helg
Oslofru
,
Exakt! Ha en underbar dag och helg du med 😊