Dags för förskola

Godmorgon,

Igår körde vi hem från Alingsås till Jessheim och det tog ungefär fyra timmar totalt eftersom vi stannade och handlade på vägen medan vi laddade bilen. Vi var beredda på mycket trafik då det var sista dagen på påskledigheten, men det var faktiskt rätt så lugnt. När vi kom hem fick barnen leka av sig lite och sen tog det lång tid att lägga dom. Vi låg inne hos dom i ca 1 timma och sen smög jag över till våran säng och la mig och strax därefter kom M och kröp ned jämte mig.

Idag är allt som "vanligt" igen och barnen ska tillbaka till förskolan. Om jag gissar rätt så tror jag faktiskt att dom tycker att det ska bli rätt så kul att träffa alla igen. Dom har ju varit borta så länge nu.
Sen när jag har lämnat dom så ska jag leta reda på lite viktiga papper som behövs när vi ska skriva in oss i Sverige igen. Det är ju mycket som har hänt på dom åren vi bott i Norge och det måste bevisas. Så som vigselbevis och barnens födelsebevis. Så alla sånna papper måste jag leta reda på och sen ska jag börja packa. Nu är vi här till nästa helg och så åker vi tillbaka till Sverige och då är det inte många dagar kvar som vi måste spendera i denna lilla lägenheten. Det händer mycket nu den kommande tiden så känner jag mig själv rätt så kommer tiden att gå rätt så fort! ;)

Gillar

Kommentarer