Dags för hår makeover

Godmorgon,

I natt sov Oskar så himla dåligt och vaknade först 02.00 och vägrade somna om och satt upp i sin säng. Till slut lyckades jag övertala honom att lägga sig ner om jag höll honom i handen tills han somnade. Efter ca en halvtimma somnade han om och jag kunde gå och lägga mig igen. Det som var lite typiskt då var ju att jag var helt klarvaken och hade svårt att somna om. Men till slut när jag somnat, ja men då vaknade såklart lille Oskar igen. 04.15 var jag uppe och fick lägg om honom ännu en gång. Sen somnade jag om ca 30 minuter senare och sen 05.15 ville han upp för dagen. Phu... inte lätt att vara förälder alla nätter vill jag lova..

Men, vet ni vad? Jo idag ska jag iväg en snabbis och fixa håret. Jag har beställt tid för klipp och färg och är klar för en redig förändring!
Just nu känns mitt hår slitet, frissigt och har en tråkig färg så jag känner absolut att det är på tiden med en hår makeover!

Vad tror ni jag ska göra då? Jag brukar ju vara lite wild and crazy när det kommer till mitt hår. Blir det mörkt? Ljusare? Jättekort? Vad tycker ni att jag borde göra? Vad jag har fått höra så tycker dom flesta att jag passar i den stilen jag har nu, så vi får väl se om jag behåller det eller ändrar helt ;)
Det var på sätt och vis bra att Oskar drog upp oss i tid för vi ska hoppa i bilen och köra iväg till Alingsås så att vi hinner dit till lunchtid då jag har tid hos frissan nämligen. Jag ska prova en helt ny frisör denna gången så det blir spännande att se om jag blir nöjd eller inte.

Hoppas ni får en fin fredag så tittar jag in här när mitt hår är färdigfixat och vi kommit hem till mina föräldrar i Alingsås, tjo!

Gillar

Kommentarer