Dags för operation

Godmorgon,

Idag är det en speciell dag i våran familj, det är nämligen så att Filip ska opereras. Han har haft problem med uttal, samt snarkar och har det jobbigt med halsen när han är sjuk. Efter besök hos en specialist så fick vi en remiss till Ahus sjukhus som nu kommer att operera bort hans halsmandlar, samt klippa tungbandet. Jag vet att detta är en "standard operation", men det känns ändå väldigt jobbigt att behöva ta med min älskling till sjukhuset. Bara tanken på att någon ska skära i hans lilla mun får mig att bli alldeles illamående. Men, jag vet att det är för hans eget bästa och förhoppningsvis kommer alla hans plågor att botas efter operationen.
Både jag och M ska vara med honom på sjukhuset eftersom det är det han själv vill, plus att båda vi två vill vara hos honom. Vi kommer att lämna Oskar på förskolan som vanligt och i eftermiddag kommer min pappa och hämtar upp honom och tar han hem till oss. Vi ska vara på sjukhuset klockan 10 och hoppas på att vi får komma hem ikväll om allt går som planerat.

Nu håller vi tummarna att det kommer gå bra med vår älskade prins så tittar jag in här när allt är under kontroll och vi har kommit hem igen.

Gillar

Kommentarer

Nat
,
kram och styrka allt kommer gå fint
susannajungblom
,
Tack
Carro,
Det är klart att man blir extra känsliga när det handlar om sitt barn.Det kommer gå bra ska du se.Jag fick själv genom gå samma op när jag var 4 år gammal.
www.cuevas.blogg.se
Maria 7barns mamma
,
Lycka till o hoppas allt gått bra