Dags för pooltömning

Godmorgon,

En sak som vi alltid skjuter på varje år är att tömma poolen. Det hänger liksom efter oss och blir aldrig gjort och när jag kollade tillbaka i arkivet här på bloggen för att se när vi gjorde det förra året så var det faktiskt i slutet av Oktober!
Det kanske är lite onödigt att den står och pumpar värme under flera månaders tid efter att man använder den. Men, men det är så det är! Nu ser jag dock att den är överfylld och behöver tömmas innan vi kan rengöra den så får se om jag orkar ta tag i det senare idag.

Jag är äntligen ledig från jobbet och kommer vara hemma i fyra dagar nu vilket känns väldigt skönt. Jag har fått ryggporblem och ska ta tag i det och beställa tid hos Naprapat, sen måste jag jobba med blogg/youtube och allt sånt och sen ska jag på lite behandlingar hos Laserlegene i veckan och lite annat smått och gott. Förresten så kommer det förmodligen upp en tävling snart där ni har möjlighet att vinna en gratis skönhetsbehandling! Tjohoo, så håll utkik här i bloggen i veckan!

Nu ska jag ut på en morgonpromenad. Kram, kram S

Gillar

Kommentarer

Celine,
Någonting jag verkligen saknar och älskar är det skandinaviska höstvädret. Det är så mysigt och det är snart Halloween. Jag älskar sjalar och kappor och på hösten när man äntligen får sätta på sig det alltså. Sen på kvällen när det blir mörkt kan man tända ljus, ta en filt och dricka varm choklad. Hösten är verkligen min favorit årstid. Tycker du också om hösten?
www.instagram.com/lin948/
Oslofru
,
Jo visst kan det vara mysigt med hösten, men jag tycker även det är lite jobbigt med mörkret och när det är regnigt, kallt och ruggigt. Finns både för och nackdelar med hösten 😊 Kram på dig