Dålig sömn, tandläkare och push-present

Godmorgon,

Sovit gott? Själv sover jag så himla dåligt nu för tiden och det beror inte på barnen för dom sover så sött i sina sängar, utan det beror på att jag är så obekväm i min egen kropp. Jag vaknar hela tiden av att jag ligger obekvämt och måste ändra position och det är inte helt lätt med en trekilos-klump i magen. Men så läste jag någonstans att det var kroppens sätt att vänja sig vid att man sedan kommer att vakna titt som tätt på grund av den nya bebisens mattider. Kan det stämma? Oavsett vad det beror på så är det fruktansvärt jobbigt och det börjar ta kål på mig. Imorse vaknade jag redan vid 04!! men så tvingade jag mig själv att ligga kvar och försöka somna om en sista gång utan lycka tyvärr.. Gick upp strax efter 05 och bestämde mig för att göra det bästa av morgonen. Nu är klockan strax 06 och jag har redan hunnit träna armarna med lösa vikter, organiserat bland bebiskläderna, bäddat i vagnen, svarat på mail, skrivit färdigt ett utkast till ett samarbete och nu även snart bloggat.

I alla fall, på tal om något helt annat så var barnen hos tandläkaren igår och jag kunde inte varit mer stolt över mina pojkar. Dom var jätteduktiga båda två och dom hade fina och rena tänder så det var toppen! En sak som inte var så uppskattat hos dom små var den där banankrämen som man får efteråt. Filip sa att han nästan fick panik av smaken och så fort han kom hem ville han dricka för att få bort smaken. Haha, vet ju själv hur äckligt det där smakar, fy. Men nu är det gjort så det var ju toppen!
Halva veckan har ju redan gått nu och för att få tiden att rulla på så har jag börjat boa som en tokstolle här hemma. Jag tvättar, tumlar, viker, organiserar om i garderober, viker bebiskläder, bäddar, fixar och gör det fint. Men nu börjar det bli så fint och ordningsamt att jag inte vet vad jag ska pyssla med längre och då blir tyvärr plånboken drabbad. Internetshopping är min största last och jag kan ju inte låta bli att klicka hem grejer till bebisen och barnen. Det är snart Filips födelsedag så till honom måste vi köpa lite presenter och grejer till kalaset och sen är det ju julafton och då är det många som ska ha paket. Sen skulle jag vilja ge mig själv en pushpresent haha, men får se hur det blir med det. Helst skulle jag ju önska att M gav mig något kärleksfullt och fint. Fick ni någon pushpresent när ni födde barn av eran partner? Vad i sånna fall?

Märker nu att detta blogginlägget blev väldigt random och virrigt, men det är sån jag är just nu, helt snurrig i skallen. Får skylla på gravidhormonerna! ;)

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Har du tips på present till pojkar i samma ålder som dina så dela gärna med dig. Har en son som både fyller år och så är det julafton bara ett par dagar senare.
susannajungblom
,
Ja jag har massvis av tips! Sitter ju dagarna i ända och letar haha 😉
Nat
,
jag vill också jätte gärna ha tips på bra julklappar, mina kids är ju också i samma ålder som dina: 3, strax 6 och 9. 9-åringen är den enda som är klar för han blir det ett megabygge av harry potter lego. De andra två har jag ingen aning om vad jag ska köpa. Minstingen är tjej men gillar inte så många av de typiska tjejgrejerna. Vill hitta några riktigt fina och bra saker, gärna färre och dyrare än många och billiga jag fick en pushpresent när vi fick vårt första barn, min man köpte en sån där svindyr penna att ha min portfölj, de andra gångerna har jag inte fått något, han kanske tyckte det blev för många barn och för många presenter? 😉 tror inte jag får något denna sista och 4.e gång heller men det gör mig inget faktiskt, hoppas däremot på en fin present när jag fyller år i januari
susannajungblom
,
Ok, kommer lite julklappstips här i bloggen snart så håll utkik 😊 Hihi ok, men man får ju i och för sig den finaste presenten av dom alla, bebisen <3
fanny s
,
Jag fick sushi som push-present senaste förlossningen Hade längtat efter rå fisk hela graviditeten haha. Och så kan man säga att jag även fick som push-present att välja namnet åt bebisen. Min man hade ratat mitt favoritnamn hela graviditeten, men när bebisen äntligen var ute så fick jag min vilja igenom eftersom min man var så stolt över mig
susannajungblom
,
Å så gulligt! Haha då kanske jag får brieost och ett glas rödvin då hihi