December genom åren

Godmorgon,

Jag vaknade relativt tidigt imorse efter en natt med dålig sömn. Tyvärr så sover jag ofta dåligt när jag är ensam.. Men i alla fall. När jag tog upp datorn så visste jag inte vad jag skulle skriva om, men så började jag kolla tillbaka i arkivet hur dom tidigare decembermånaderna har varit sen jag startade bloggen.
2014 var första decembermånaden som jag hade bloggen då jag startade den januari 2014. Filip hade precis blivit 1 år och vi spenderade mycket tid hemma hos mina föräldrar.
2015 hade Filip fått en lillebror och detta året spenderade vi den mesta tiden i huset. Jag var ju "hemmafru" och älskade att bara vara hemma och umgås med mina älskade barn.
Vi fick såklart besök från nära och kära och speciellt mysigt var det att mina föräldrar kom och firade jul.

I 2016 delade vi upp julen lite grann och firade först hemma hos oss i huset med min sida av familjen och denna julafton var det extra kul för då kom jultomten hem till oss och överraskade barnen med paket.
Dagarna efter besökte vi min mans sida av familjen och 2016 var en av dom finaste decembermånaderna som jag minns.
Sen har vi förra året. Stor skillnad på mitt utseende kan jag se, jag klippte håret kort och färgade det blont. Förutom det har bebistiden flugit förbi och vi har två stora små pojkar i familjen!
I år har december månad varit rätt så jobbig för min del. Jag tror det har att göra med att vi inte bor där vi önskar och att väntan till att få flytta är olidlig. Men på julafton så ska vi åka hem till mina föräldrar i Alingsås och då får jag förhoppningsvis känna mig lite som hemma då det är i den staden vi sen ska bo.

Det är så kul att jag har bloggen att kolla tillbaka i. Så trots att jag inte kämpar lika hårt med den nu som jag gjorde när det var min enda inkomstkälla och jobb, så ser jag fortfarande bloggen som en stor del av mitt liv och en fin dagbok att kunna se tillbaka i.

Gillar

Kommentarer

christel
,
Hur kommer det att fungera med era jobb när ni flyttat till Sverige ?
susannajungblom
,
Vi kommer att pendla 😊