Den första bebistiden

Godmorgon,

Fråga mig inte varför men den senaste tiden så har jag fått sån längtan tillbaka då allting var så nytt då jag precis blivit mamma för första gången.. Känslorna som sprudlade och den otroligt mysiga och spännande tiden man hade med en nyfödd liten bebis. Den tiden kommer jag aldrig att få tillbaka och det gör mig faktiskt lite ledsen att behöva tänka på. När man väl är där så vill man bara att tiden ska gå och allting ska hända. Man vill att bebisen ska börja krypa, gå, prata, få tänder osv osv. Men man glömmer liksom av att stanna tiden och njuta av den mirakulösa och fullkomligt underbara tiden man har i början då bebisen bara är bebis.
Det är lätt att glömma och därför är jag evigt tacksam över att jag startade denna bloggen när Filip föddes. Hade jag inte gjort det så hade jag förmodligen inte tagit så mycket bilder som jag gjort. Att sitta och se tillbaka i arkivet gör mig varm i själen och jag känner mig så lycklig över att få ha upplevt en sån fin tid tillsammans med mina barn..
Det känns inte som att det var så länge sen, men när jag ser hur jag såg ut när jag blev mamma för snart fem år sen så inser jag att det har gått en del år sen dess. Mycket har hänt och på dessa åren har vi kommit väldigt långt, hela familjen.
Och den där amningen som jag då tyckte var jobbig efter några månader. Att ständigt behöva pumpa ut mjölk och var och varannan timma ha Filip vid bröstet.. Nu däremot när jag ser tillbaka på det så var det ju en av dom mysigaste stunderna i hela livet och jag skulle göra vad som helst för att få åka tillbaka i tiden och uppleva dessa fina stunderna tillsammans med min lilla älskling igen.
Jag är såklart fullkomligt överlycklig över den fina familjen och dom underbara dagarna jag har tillsammans med mina pojkar nu också, men det var något speciellt på den tiden då allting var så nytt och spännande. Livet är fantastiskt och varje dag som man får lov att leva på denna jord är en välsignelse. Tycker i alla fall jag.

Gillar

Kommentarer