Den perfekta dunjackan

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, För någon dag sen hittade jag en perfekt dunjacka som jag kommer att använda flitigt i vinter. Det är en kort dunjacka som är både snygg och praktisk vilket passar mig alldeles perfekt!

Dunjacka - >HÄR<

Det verkar som att det är väldigt populärt med varma, korta (även långa) dunjackor i år. Jag kommer ihåg när jag var yngre och det viktigaste var att ens jacka var snygg, inte att man skulle vara varm. Sen stod man där och huttrade i snön med sin snygga jacka, helst utan mössa också. Tur att man växer upp och inser att det å hålla värmen är en något högre prioritering under vintern. Men bara för att man vill vara praktisk så betyder inte det att man kan vara snygg också! Just nu flödar det var snygga dunjackor på nätet och jag har samlat dom fem snyggaste här nedan, plus att ni dessutom får ca 50% på allihopa, så passa på att fynda vet jag!

Odd Molly Jacka *KLICK* , Svart dunjacka *KLICK* , Dunjacka med päls *KLICK* , Enzo dunjacka *KLICK* , Vinröd dunjacka *KLICK*

Vi har ju redan fått snö här hemma så tyvärr har vintern börjat på riktigt.. Hoppas att tiden går fort så att vi kan få sommar, sol och värme snabbt igen. Idag är jag ledig, men ni som känner mig vet att jag aldrig är riktigt "ledig". Jag ska greja med blogg, spela in en video, träna, plugga och det viktigaste av allt - spendera kvalitetstid med familjen!

Gillar

Kommentarer