Den ultimata relationsappen

Sponsrat inlägg

Den 15e februari 2012 var dagen jag mötte min man för första gången. Det snöade den dagen och det var mörkt och kallt ute när vi skulle mötas. Han hade frågat mig om jag ville träffa honom och ta ett glas vin på Champagneria, en bar på andra sidan stan av där jag bodde. Jag var nervös och nyfiken på samma gång och undrade så vem den här mannen var som jag hade skrivit med på dejtingappen som min bästa vän hade bett mig att ladda ner. "Det är ju så här man träffar folk nu för tiden. Du tror väl inte att du kommer att stöta på någon när du är och handlar på Ica? Skulle du börja prata med någon utan anledning så skulle personen i fråga bara tro att du var knäpp. Ladda ner denna relatonsappen så kan jag lova att du kommer att träffa någon!" När jag satt på spårvagnen så kände jag ett lyckorus i hela kroppen av spänning. Jag visste inte vem det var jag skulle möta, om det skulle bli en kul dejt eller om det skulle bli en katastrofal afton som jag kunde skratta åt med mina kompisar sen. Oavsett vad som skulle ske så var jag förväntansfull och redo för vad som komma skall. Väl framme ser jag hur en man står på andra sidan vägen. Han var lång, mörk och hade en stor röd jacka på sig med luva över huvudet. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva dragningskraften som drog mig mot honom. Mina armar gled under under hans jacka och runt hans midja. Han var varm och fullkomligt underbar att hålla om och hade jag kunnat hade jag kramat honom för alltid. Vi gick in till restaurangen och beställde en flaska vin. Allt kändes perfekt och det vi pratade om var intressant och fick mig att falla pladask för honom. Han var intelligent, charmig och omtänksam. Vi satt länge och pratade och när restaurangen stängde så ville vi inte slita oss från varandra. Han gav mig en kyss och det var starten på vårt liv tillsammans.
Nu, 6 år senare är vi gifta, har två barn och är lyckligare än någonsin tillsammans. Både jag och min man har tatuerat datumet då vi träffade varandra för första gången på våra armar. Detta är en dag som jag aldrig kommer att glömma och det är tack vare att jag laddade ner den där dejtingappen som vi träffades. Tänk om jag aldrig gjort det då hade mitt liv förmodligen sett väldigt annorlunda ut idag. Eftersom jag lyckats möta min livskärlek via en dejtingapp så vill jag såklart rekommendera alla mina kära läsare att testa på dejting via en relationsapp. Inte minst tycker jag att ni ska prova Vissla som är en ny app där man har möjlighet att skapa alla möjliga typer av relationer, vare sig det är vänskap, kärlek eller korta romanser man är ute efter.
Jag är en hopplös romantiker och jag skulle vilja tro att jag hade mött min man oavsett eftersom han är min själsfrände och det är meningen att det ska vara vi två. Men, det skadar ju inte att hjälpa ödet en bit på traven och ladda ner en relationsapp för att snabba på processen ;) Så med dom orden, önskar du att skapa nya relationer eller kanske möta din drömpartner? Ladda då ner appen Vissla och börja dejta redan idag!

Gillar

Kommentarer

Älskar kärlekshistorier
tiobarnsmamman.se
susannajungblom
,
Hihi jag med <3