Denna veckan

Hur har din vecka varit?

Ska jag vara ärlig så har denna veckan bestått av både uppturer och nedturer. Säger man förresten så på svenska? Vet att vi säger det här i Norge men när jag skriver det så känns det liksom fel. Men jag antar att ni förstår vad jag menar. Det har hänt både positiva och negativa saker i veckan. Filip har ju fyllt år och det var superkul såklart. Jag kan knappt förstå att han redan är 5 år! Känns som att det bara var häromdagen han låg i min famn i våran lilla lägenhet inne i Oslo och nu är han en stor pojke som kan göra det mesta själv. Det är helt otroligt det. Så, även fast det även har varit lite negativitet i veckan med dumma personer i våran omgivning så försöker jag inte att tänka på det utan hellre fokusera på det som gjort mig glad.

Vilken tid har din väckarklocka ringt?

Det har varit lite olika också denna veckan, men för det mesta har Oskar vaknat vid ca 06.30, mer eller mindre varje dag.

Någon låt som snurrat i ditt huvud extra mycket?

Ja det har varit en hel del tankar och förberedelser kring Filips kalas på söndag. Vi har beställt tårta (som gick på 2000kr!!! OMG!!) och så har vi köpt massa godis till fiskedamm, lämnat ut inbjudningar, bokat lokal osv osv. Massor som måste fixas. Så Filip har helt klart varit i fokus denna veckan.

Vad är det bästa som hänt?

Det bästa som har hänt är åter igen Filips födelsedag och att se båda pojkarna glädjas åt alla paket, tårta och lyckan som kommer med när någon fyller år och man får fira lite extra.

Vad gjorde du under helgen?

Under förra helgen får jag svara på då eftersom veckans helg inte har varit än. Men förra helgen så åkte jag och barnen hem till min bror och hans familj och hälsade på och det var supermysigt. Vi ses väldigt sällan, men när vi väl träffas så är det verkligen superkul! Barnen älskar deras kusin och vi har väldigt kul ihop.

Vad är det bästa du har ätit?

Det var svårt. Kan vara pizzan som jag och pojkarna åkte och åt på restaurang efter att vi varit hos min bror. Det var en smarrig pizza och visst är det godare när man får maten lagad och serverad istället för när man står och sliter i köket själv. Tycker i alla fall jag!

Det bästa köpet?

Vet ni vad, denna veckan har jag shoppat så sinnessjukt mycket, men jag har två köp som kommer på delad första plats. Först är det våra nya Sonoshögtalare. Det är ju så himla mysigt att lyssna på musik hemma och dessa högtalare har verkligen sjukt bra ljud!
Sen köpte vi även ett Nintendo Switch till Filip i födelsedagspresent och det har varit ett väldigt bra köp eftersom hela familjen suttit och spelat och haft kul med det på kvällarna. Så två riktigt bra köp denna veckan faktiskt!

Gillar

Kommentarer