Depression och längtan

En sak som jag verkligen längtar efter i Sverige är dom svenska priserna. Vi älskar ju att gå ut och äta här i Norge, men när vi gör det med familjen så brukar det gå på några tusenlappar. Bara att köpa en pizza här kostar ca 200kr. Så därför svider det alltid en aning när man ska betala. Men i Sverige, där kostar det ju inte alls lika mycket vilket gör det kul att gå ut och äta och man kan unna sig ett restaurangbesök lite oftare.
I helgen var vi ju, som ni redan vet, i Strömstad och hälsade på familjen och då gick vi ut och åt middag på en supermysig restaurang. Maten var svingod och kostade heller inte skjortan! Dubbel lycka om ni frågar mig som försöker vara lite sparsam.
Ni anar inte hur mycket jag faktiskt längtar efter att flytta nu. Dessa månaderna på vintern har varit tuffa för mig och ni som följt min blogg i några år vet att jag har det jobbigt med höstdepression under vinterhalvåret. Detta året har tyvärr varit lika jobbigt och jag försöker ta mig igenom dag för dag.. Det som får mig att må lite bättre är att få umgås med min familj. Min man är väldigt stöttande och mina barn ger mig glädje i en annars rätt så mörk och trist vardag.
Jag försöker att se framåt och gör vad jag kan för att lägga vikt vid det som gör mig lycklig och nu är det bara några dagar kvar till jul och då ska vi hem till mina föräldrar i Sverige. Det längtar jag efter och förhoppningsvis kommer det få mig att må lite bättre då jag får känna mig lite mer som hemma...

Hoppas att ni har det bra nu i vinter. Och en sak till som jag skulle vilja uppmana er att göra och det är att trycka på hjärtat här nedanför inlägget. När jag skriver ett inlägg som ni gillar så får ni väldigt gärna visa mig lite kärlek. Ni är ju rätt så många som kommer in och läser här varje dag, men jag ser inte att någon av er använder "gillafunktionen". Så, om ni vill får ni jättegärna visa lite kärlek när ni önskar.

Kram på er

Gillar

Kommentarer