Det bästa blogginlägg du publicerat 2017

Oj, detta är väldigt svårt att svara på eftersom jag bloggar ca 2-3, ibland 4 gånger om dagen, så är det lite jobbigt för mig att gå igenom alla inlägg för att hitta det bästa. Men spontant kom jag att tänka på när vi var i Karibien på semester. Vi hade några mysiga ögonblick därifrån och en plats som stack ut lite extra var Martinique och så här såg blogginlägget ut som jag publicerade därifrån: Godmorgon, Vi har verkligen kommit in i semestermodus hela familjen för vi sover hela nätterna och vaknar vid ca 9. Så nu kurrar det rejält i magen och alla är supersugna på frukostbuffén som står på översta våningen och väntar på oss. Men först ska ni få läsa om när vi hittade paradiset! Femte och näst sista stoppet var Martinique.
Vi hoppade av båten som la till rätt jämte en stad.
En sak som vi har kämpat med är att få Oskar att ha på sig solglasögon och keps för att skydda sig mot solen. Han hatar att ha dom på och sliter alltid av sig dom efter någon minut. Men ibland glömmer han av att han har dom och då får dom sitta på för en stund.
Vi kom, som sagt, fram till en stad men var sugna på strandlivet så vi hoppade på en båt med en gång för att åka ut till en strand.
Båten körde bort från våran stora båt och till en strand längre bort.
Efter en kort stund kom vi fram till en idyllisk plats.
Jag kunde knappt tro mina ögon, det var en sån här plats vi hade letat efter under hela resan kändes det som och nu var vi äntligen här!
Pojkarna var förväntansfulla över vad vi nu kommit till för härlig plats!
Har var det lugnt, tyst, stilla och skönt.
Det var nästan inga människor här vilket gjorde det extra underbart och känslan av att ha hamnat i Paradiset var absolut!
Jag bytte om till badkläder på mig och pojkarna medan min man gick runt och utforskade ön.
Blommorna var så skarpa i alla möjliga vackra färger och träden var så gröna att det nästan såg tecknade ut!
Sanden var inte riktigt kritvit, men vattnet var klart som kristall, himmelen var blå med några få moln och solen sken som aldrig förr.
Här var det alldeles perfekt för barnen att vara och leka vid den långgrunda havskanten.
Filip sprang runt..
..Och Oskar plaskade..
..Och jag och M njöt till fullo av lugnet på denna vackra plats.
Vi turades om att bada med barnen och slappa på stranden och ibland gjorde vi allt tillsammans allt eftersom det passade med barnen.
Hit har vi verkligen lust att få komma tillbaka, Martinique kan faktiskt ha varit favoritplatsen på alla dom stoppen som vi gjort!  

Antar du också blogg-utmaningen i December?

Gillar

Kommentarer

Madde,
Härliga bilder och vilka minnen
Www.nouw.com/madelena
Oslofru
,
Ja visst är det underbart med alla bilder man tar! ☺️