Det bästa med år 2017

Godmorgon,

Oj, detta var svårt, vad är egentligen det bästa med 2017? Det har hänt så otroligt mycket detta året och jag kan inte välja en enda sak som var bäst. Utan jag får plocka ut några höjdpunkter på året och dom kommer här:

JANUARI:

Jag startade min aknebehandling med Isotretinoin. Detta är någonting jag är evigt tacksam över att jag gjorde för idag har jag ingen akne längre och det är så otroligt skönt. Jag har fått betydligt mycket bättre självförtroende efter att aknen försvann och även fast det var ett jobbigt halvår med uttorkande medicin så är jag idag väldigt glad att jag gjorde det.

FEBRUARI:

Vi åkte på kryssning i Karibien med Anthem of the seas. Det var en resa vi sent kommer att glömma. Vi firade även våran 5årsdag där och jag fick min första Rolexklocka av min älskade man. <3

MARS:

Vi blev bjudna på min brorsdotters Namngivning och jag fick veta att jag blivit fadder till denna älskade lilla prinsessa. Detta är någonting jag är så innerligt glad och tacksam över.

APRIL:

Jag bytte bloggportal från Finest till Tourn och var lycklig över att känna mig mer självständig när det kom till mina sociala medier. Pressen och stressen över att alltid behöva vara på topplisterna. Jag kände att jag äntligen kunde andas igen och att vara bloggare inte var det viktigaste i livet för mig utan att jag hellre ville prioritera mitt yrke som flygvärdinna och ha mer tid till barnen.

JUNI:

Vi åkte på en resa till Portugal och spenderade två veckor där med mina föräldrar, mina pojkar, min bror och hans familj. Det var en jättemysig vistelse som självklart var en höjdpunkt på detta året!

JULI:

Vi gjorde massa mysiga utflykter med bbarnen och åkte bland annat till teknikmusseet i Oslo.

AUGUSTI:

Vi var på Hardangervidda och jag fyllde 29 år.

SEPTEMBER:

Oskar fyllde 2 år.

OKTOBER:

Jag klippte håret väldigt kort och färgade det väldigt blondt och älskade resultatet. Jag känner mig superfin och nöjd med min nya frisyr och saknar inte alls det långa mörka.

NOVEMBER:

Filip fyllde 4 år och hade barnkalas med batmantema för sina 11 killkompisar hemma hos oss.

Året har som ni ser varit väldigt fint och nu ser jag fram emot vad 2018 har att bjuda på. :)

Antar du också blogg-utmaningen i December?

Gillar

Kommentarer