Det blev en hit!

Godmorgon,

Jag har svårt att finna dom rätta orden som kan beskriva hur stolt och glad jag är över mina barn. Gårdagen blev en riktig hit och båda pojkarna var så sjukt glada över att få vara i Filip-land. Tummen upp till Alingsås badhus som har blivit förvandlat till ett sjudundrandes badhus sen jag var där sist för många år sen. Vi var där i nästan fyra timmar och hade det inte varit för att jag och M blev helt slut så hade vi säkert stannat ännu längre.

Efter att vi badat tills fingrar och tår såg ut som russin så gjorde vi oss iordning och åkte vidare i Filip-land och beställde pizza. Allt efter Filips önskemål och det bästa med allt var att han var så himla nöjd över dagen och tacksam över vad vi hade hittat på för hans skull. Det värmde i hjärtat vill jag lova.
Idag är jag hemma själv med barnen. M kom iväg tidigt till Norge och ska vara där hela veckan och jobba. Men, denna veckan ser lite annorlunda ut för mig och pojkarna för vi ska nämligen på ett litet äventyr på onsdag. Vi ska nämligen ta tåg och buss hela vägen till Norge för att träffa pappa. Och inte bara det, vi ska även få träffa ett litet tillskott i familjen. Min bror och hans sambo har ju fått en liten son och vi längtar sååååå efter att få träffa honom. Så vi har bokat hotell och ska komma och få hälsa på och det ska bli så himla, himla mysigt!!

Så idag och imorgon blir två dagar till förberedelser inför vårt lilla äventyr. Bland annat måste vi ju hitta ett litet paket till bebisen och kanske något litet till bebisens storasyster också för det är ju inte varje dag man blir storasyster inte! Hihi, åååh jag är så lycklig för min brors skull att han nu är pappa till två friska, bedårande barn <3

Gillar

Kommentarer