Det blir dyrt när man är klumpig!

Igår var ju en rätt så stressig dag för mig som ni kanske förstod när ni såg våran förra vlogg. På grund av detta blev mitt packande inte så som planerat så när jag kom fram till hotellet i natt så insåg jag att jag glömt min necessär!!

Eftersom vi kom fram till hotellet mitt i natten så var det ju inga butiker öppna som jag kunde gå till för att köpa nytt, så jag fick lägga mig i sängen med sminket på, utan borstade tänder och jäkligt ofräsch helt enkelt. Ni vet när man har flugit en hel dag så vill man inget hellre än att ställa sig i duschen och lägga sig ren och fräsch i en skön hotellsäng. Men inte igår inte, för igår fick jag lägga mig smutsig med smink och illaluktande mun. Som tur var så var jag väldigt sliten så jag somnade som en stock på några få sekunder och vaknade ca åtta timmar senare och kände mig ofräschare än någonsin förr.
Det var bara att hoppa upp ur sängen, hälla i sig en kaffe och springa ut på stan för att shoppa loss. Ny deo, tandborste, tandkräm, ansiktsrengöring, schampo, balsam, ansiktskräm, hårborste, smink - allt! Det blev ingen billig natt i Tromsø för min del vill jag lova. Men så är det när man är klumpig! Då får man räkna med att det kostar lite grann.

Jag ligger i sängen på hotellet nu, nyduschad och äntligen fräsch igen. Känns underbart! Men, tyvärr har jag planerat tiden lite dåligt idag, för nu ser jag att jag har rätt så bråttom och ont om tid att göra mig i ordning på för om 30 minuter börjar jag jobba igen!

Gillar

Kommentarer

Åsa
,
Din stackare !! Jag vet hur det känns...... ❤️
Oslofru
,
❤️
Erika,
Åh, lagom panik. Just tandborsten... det andra går att vara utan lite längre men att inte få borsta tänderna... receptionen hade kanske haft just tandborste annars. Man lär sig så länge man lever, du lär ju dubbelkolla necessären ett tag- det hade jag gjort iaf!
byerika.vimedbarn.se
Oslofru
,
Eller hur! Panik!! Men nu har jag ju köpt dubbelt av allt, så då kan en alltid ligga i väskan 😉