Det går bra nu!

Vet ni vad? Jo, nu verkar det faktiskt som att hela familjen är friska och krya igen. Filip har ätit bra under dagen och Oskar verkar ha mer energi än vanligt. Känns skönt att allt är som det ska igen.
Vi har precis badat så nu är vi fräscha och fina och alla bakterier ligger nersköljda i avloppet. Känns skönt. Detta gjorde att vi känner oss sugna på att hitta på någonting i helgen. Vi kommer inte att ta barnen till förskolan för vi vill inte riskera att smitta någon, men vi tänkte däremot åka till mina föräldrar och hälsa på för dom bryr sig inte utan vill jättegärna ha besök! Så imorgon bitti hoppar vi i bilen och kör till Alingsås. Jag är nämligen ledig till på tisdag så det passar perfekt att åka på besök. Jag är en oerhört hemmakär tjej förstår ni och jag älskar att vara med mina föräldrar och mina barn lika så.
Jag passade dessutom på att boka in en sista-minuten-klipptid till mig själv imorgon så nu ska jag äntligen få ordning på mitt hår igen. Jag har ju tjatat en del om det på sista tiden så nu ska ni få slippa höra mitt missnöje då jag förhoppningsvis kommer bli nöjd igen.

Nu ska jag packa väskan så att allt är klart till imorgon så vi kommer iväg i tid, puss och kram på er!

 

Gillar

Kommentarer