Det var därför vi flyttade

Godmorgon,

Äntligen är det fredag igen och jag är så lycklig att jag sjunger och dansar omkring här hemma för idag kommer M hem igen! Det ska bli så underbart att se honom och få krama och pussa på honom igen för jag har saknat honom så himla mycket under dagarna som gått!

Igår hade jag en bra dag och den blev desto bättre när min pappa kom förbi och hängde med mig och pojkarna. Det var ju den största anledningen till att vi flyttade till Sverige - att få vara mer med familjen under lättare omständigheter. Förut när vi träffades så blev det bara några gånger om året och det kunde gå flera månader emellan varje besök. Nu kan mina föräldrar komma förbi när det passar och på vardagarna händer det ofta, nästan varje dag, att min pappa kommer en sväng efter jobbet och barnen fullkomligt älskar det!
Jag tror inte bara det betyder massor för mig att få vara nära mina föräldrar, utan jag är även övertygad om att det stärker barnens relation till sin morfar och även pappas band med barnen. Det har alltid varit en stark kärlek där, men nu är det så naturligt och avslappnat och jag älskar det! Tack vare att jag har har mina föräldrar här kan även jag slappna av och känna mig mer trygg i att jag är själv förälder på vardagarna när M är borta. Jag får hjälp när jag behöver och även vuxet sällskap vilket uppskattas då det annars kan kännas lite ensamt.
Igår var pappa över i vanlig ordning och jag ställde mig i duschen en lång stund och kunde slappna av då jag vet att pojkarna har det bra. Frihetskänsla det där att kunna duscha ostört så länge man vill. Hehe. och jag får ju passa på nu för om bara några veckor har vi även en liten bebis att tänka på och om jag minns rätt så var det inte lätt att tajma in en dusch mellan amningarna?

Hoppas ni får en fin fredag och hoppas att solen lyser lika starkt hos dig som den gör här hos mig!

Kram, kram S

Gillar

Kommentarer