Detta blir en bra sommar!

Godmorgon,

Är det bara jag eller tror ni alla att det kommer bli en bra sommar i år? Vi har i alla fall haft strålande fint väder här hemma ända sen i början av maj. Närmare 30 grader och strålande sol, varje dag! Detta kan ju inte bli annat än en härlig sommar!
Jag trivs som allra bäst på sommaren, jag tror det har med D-vitaminbristen under vinterhalvåret som gör mig så deppig, men i och med att växterna blomstrar så gör även jag det på något lustigt vis.
Även barnen är på toppenhumör och det är lite kul faktiskt för Filip pratade under hela våren i år om att han saknade det gröna gräset och frågade mig dagligen om när det skulle börja blomstra i träden igen.
Även Oskar spricker upp som en strålande sol, men det gör han i och för sig under vintern också den lilla goingen!
Vet ni vad vi ska göra idag? Jo jag har fyra dagar ledigt så vi ska åka hem till mina föräldrar i Alingsås och hälsa på. Och vet ni hur vi ska ta oss dit? Jo vi ska åka och hämta våran nya bil som vi har köpt! Vi är så glada och förväntansfulla på hur den kommer att se ut. Vi har köpt en Tesla Model S och folierat den i en härlig färg. Hihi. Hur den ser ut och mer om bilen kommer ni garanterat att få se här på bloggen, på våran youtubekanal eller min instagram. ;)

Gillar

Kommentarer