Dom finaste i mitt liv

Godmorgon,

Dessa bilder blev tagna utanför Nääs fabriken, dagen innan min morfars begravning. Det kändes väldigt speciellt den dagen, som att vi levde i någon konstig dröm. Samtidigt som det var sorgligt alltihop, så satt jag där med mina föräldrar, min man, mina barn, med min bror och hans familj och kände mig så lycklig över det livet jag skapat och detta livet har jag ju fått just tack vare min morfar.
Det är så viktigt att se det ljusa i livet och uppskatta och sätta pris på det som är bra. För mig har det viktigaste alltid varit min familj och kommer alltid att vara. Jag gör allt, och då menar jag verkligen Allt för mina barn, dom är mitt liv och enda sen den dagen jag blev mamma har jag levt mitt liv genom mina barns ögon. Första åren gick jag hemma med dom utan att egentligen ha något eget liv alls, sen lärde jag mig att uppskatta "egentid" också då den tiden jag fick tillsammans med familjen sen på mina lediga dagar uppskattades så mycket mer.
Det är omöjligt att veta vad som händer när man dör, men någonstans ger det mig ro i själen att tro att vi kommer att träffa alla vi älskar igen den dagen vi går bort..

Gillar

Kommentarer

Sara H,
Fina bilder på er.
blogg.loppi.se/babymyran
susannajungblom
,
Tack <3