Drama queen

Hej på er, Sorry för blogginlägget jag skrev igår. Det var tydligen många som blev upprörda och oroliga för att det skulle ha hänt något allvarligt. Antar att jag blir en liten drama queen när jag är nere. Så, för att klargöra några grejer här så är jag inte sjuk, ingen i familjen är det, jag och M ska INTE skilja oss och det är inget allvarligt som har hänt. Hihi. Vi har det jättebra, men jag är inte helt mig själv just nu vilket är på grund av flera faktorer och när jag känner mig redo så ska jag prata mer om det. Men, var inte orolig för mig för allt är bra i övrigt! :) Jag tänkte snart ta en promenad och hämta barnen. Vi har så himla fint väder här, ca 15 grader och strålande sol. Nu måste väl ändå våren vara här för att stanna? Jag har i alla fall packat ner alla vinterkläder, skor och accessoarer nu och kommer inte att plocka upp dom igen förrän vi bor i Sverige och det är höst. Istället har jag plockat fram vårjackor, hattar, solglasögon och härliga tunna byxor.

Halsband / Väska / Skjorta / Solglasögon / Pumps / Blå kavaj / Blå byxa / Beige kavaj / Beige byxa / Nagellack / Grön kavaj / Grön byxa

Nu i vår är det ju matchande byxor och kavaj som gäller och Victoria Beckham är en stor inspirationskälla för mig. Jag älskar hennes stil! Hoppas ni får en fin fredag allihopa, vi ska äta tacos som alla andra här i Norge "fredagstacos" har liksom blivit lite av en tradition sen vi flytta hit i 2007 ;)

Gillar

Kommentarer