Drömmar och mål

Godmorgon, Tyvärr har jag åkt på en jobbig förkylning och jag har dessutom väldigt ont i min rygg fortfarande. Så jag känner att innehållet här i bloggen inte är så mycket att hurra för just nu för tillfället. Men, nu när jag bara är här hemma och hänger så tänkte jag att jag skulle berätta om mina framtidsplaner och drömmar för er...

MÅL ATT UPPNÅ

Kortsiktigt:

Jag har ett mål om att få våran Youtubekanal att växa. Det är inte lätt att börja med någonting från noll men jag har en vision om att lyckas och kommer att stå på och fortsätta kämpa så länge som jag tycker att det är roligt. Jag har också mål om att investera mina pengar smart och förhoppningsvis har vi en stor investering som kommer att slå igenom inom en väldigt snar framtid.

Långsiktigt:

Vårt långsiktiga mål är att flytta. Anledningen till varför vi inte flyttar omgående är för att vi måste tänka realistiskt och så länge som både jag och M har jobb i Norge så kan vi inte bo i tex Spanien och lämna barnen själva medan vi jobbar. Så därför måste vi vänta, antingen till mina föräldrar blir pensionärer och kan vara på plats, eller tills mina och Ms jobb ändras. Ett annat alternativ är att flytta till Sverige för att komma närmare familj och vänner igen. Vi har mycket att tänka och fundera på innan vi bestämmer oss, men planer på att byta land står högt upp på våran prioriteringslista för tillfället.

Efter årsskiftet:

Efter årsskiftet kommer vi att sälja vårt hus och flytta (här i Norge). Jag kommer dessutom att gå ner i en 80% tjänst så att jag får mer tid till att vara hemma med barnen och återgå till mer fokus i mina sociala medier.

PLANER

För denna månad:

Eftersom jag blivit sjukskriven pga mitt ryggskott så ska jag lägga mycket fokus på att komma tillbaka till mitt rätta jag igen. Jag ska försöka röra på mig och komma igång så att ryggen inte låser sig mer än vad den redan gjort. Fokus på rehablitering med andra ord.

I December:

I December har vi inte så mycket planer faktiskt utan ska jobba en del och sen ska vi självklart fira jul med våra familjer. Men mer spännande än så blir inte December månad i år.

Innan årsskiftet:

Som jag sagt så har vi inte så många planer innan årsskiftet, speciellt inte nu som jag blivit sjukskriven. Begränsat med rörlighet gör att M får mycket på sig när det kommer till barnen och allt annat som ska göras. Hoppas på att komma tillbaka i form snarast möjligt.

DRÖMMER OM

Att i November:

Bli helt frisk och komma ut i jobb igen. Känner mig hjälplös och extremt rastlös här hemma.

Långsiktigt:

Drömmer om att spendera mer tid med familj i varmare miljöer. Mina föräldrar har köpt ett hus i Spanien som jag hoppas vi kan åka till flera gånger under nästa år.

Till 2018:

Jag drömmer om att bli rikare, både ekonomiskt och även rikare i erfarenhet.

Gillar

Kommentarer